HomeNewsSkal du købe Walgreen Boots Alliance-aktier før indtjeningsopfordringen?

Skal du købe Walgreen Boots Alliance-aktier før indtjeningsopfordringen?

Mircea Vasiu

Walgreen Boots Alliance rapporterer sin kvartalsvise økonomiske resultater i morgen. Investorer forventer EPS på $1,39 for kvartalet.

Walgreen Boots Alliance er en af de store amerikanske virksomheder, der rapporterer om sine økonomiske resultater i denne uge. I morgen, den 31. januar, forbereder investorerne sig til den kvartalsvise indtjening .

EPS-forventningerne for kvartalet er $1,39, og det årlige omsætningsestimat for regnskabsperioden, der slutter august 2022, er $131,49 milliarder.

Walgreen Boots Alliance er et af de amerikanske virksomheder, der betaler et stort udbytte. Terminudbytteafkastet overstiger 4 %, og selskabet har hævet sit årlige udbytte de seneste 7 på hinanden følgende år.

Fra et værdiansættelsesperspektiv handler Walgreen Boots Alliance til et attraktivt P/E-forhold på 8,71, lavere end sektormedianen med 57,13 %. Ved den nuværende børskurs er virksomheden vurderet til 40,74 milliarder dollars, og virksomhedsværdien nåede 82,93 milliarder dollars.

Hvad siger analytikere om Walgreen Boots Alliances aktiekurs?

Analytikere har for det meste neutrale meninger om Walgreen Boots Alliances aktiekurs. Ud af de 26 analytikere, der dækker aktiekursen, har ikke mindre end 23 udstedt neutrale anbefalinger, mens 2 har en salgsrating. Kun én analytiker har en købsvurdering på Walgreen Alliances aktiekurs.

Senest fastholdt UBS sin hold-rating med et kursmål på $52/aktie.

Hvad med det tekniske setup?

Det tekniske billede afslører et massivt konsolideringsområde, der er dannet i de seneste 12 måneder. Som et resultat udviklede Walgreen Boots Alliances aktiekurs sig i et interval på omkring $10, ude af stand til at bryde nogen veje.

Som sådan ses support til $45 og modstand ved $55.

Ikke desto mindre ligner opsætningen et bullish flagmønster. Markedet tager tid og "bygger energi" under flagets dannelse til den eventuelle breakout.

Tyre vil måske se en bevægelse over $50, og en daglig lukning over $55 signalerer afslutningen på det bullish mønster.

Walgreen Boots Alliance har slået den kvartalsvise indtjening i de seneste seks kvartaler i træk, så skævheden er, at den vil rapportere bedre end forventet indtjening.