HomeNewsSkal du købe eller sælge Microsoft-aktier før indtjeningen i Q3 FY2022?

Skal du købe eller sælge Microsoft-aktier før indtjeningen i Q3 FY2022?

Microsoft rapporterer sin kvartalsvise indtjening i dag, og investorer forventer EPS på $2,20 for Q3 FY2022. Så skal du købe eller sælge Microsoft-aktier?

Microsofts investorer gør sig klar til kvartalsregnskabet, der forventes offentliggjort senere i dag efter børstid. Markedsdeltagerne forventer, at Microsoft vil rapportere en EPS på 2,20 dollars for kvartalet, og den årlige omsætning for den regnskabsperiode, der slutter i juni 2022, forventes at være 198,73 milliarder dollars.

Der er tale om et udbyttebetalende selskab. Microsoft har øget sine årlige udbyttebetalinger de seneste 18 år i træk, og den 5-årige vækst i udbyttet er 9,49%.

Hvordan klarede Microsofts aktiekurs sig i år?

Teknologisektoren var og er under pres i år. Under COVID-19-pandemien sendte investorer teknologivirksomhederne til rekordhøjder, da arbejde hjemmefra resulterede i, at folk blev mere afhængige af onlineprodukter og -tjenester.

Men COVID-19 er for det meste forbi, i det mindste at dømme efter det faktum, at restriktioner ophæves næsten overalt i avancerede økonomier. Som sådan dumpede investorer teknologiaktier i 2022 og ledte efter andre muligheder.

Microsofts aktiekurs faldt -17,3% indtil videre i år, men er stadig tæt på dets rekordhøje niveauer.

Hvad siger analytikere om Microsofts aktiekurs?

Ingen analytiker har udstedt en salgsanbefaling for Microsoft. Ud af de 89 analytikere, der dækker aktiekursen, har 84 købsvurderinger, og 5 har neutrale.

Senest fastholdt Citigroup sin købsanbefaling med et kursmål på $355/aktie. Det samme gjorde Wells Fargo, men denne gang er kursmålet meget højere, på $400/aktie.

Microsoft-aktier handles til en P/E Non-GAAP på 30,89, højere end sektormedianen med 62,31 %. I de seneste tolv måneder var bruttoavancen 68,83%, også højere end sektorens median med 36,61%.