HomeNewsPelotons aktiekurs op grundet potentielle overtagelsesforhandlinger

Pelotons aktiekurs op grundet potentielle overtagelsesforhandlinger

Hassan Maishera

Aktierne i Peloton er steget med mere end 20% i dag efter nyheder om en potentiel overtagelse.

Peloton har været en af de bedst ydende aktier på det amerikanske marked i løbet af de sidste 24 timer. Under mandagens førmarkedshandel steg aktien med mere end 30 %.

Selskabets aktier er steget med mere end 20% siden markedet åbnede tidligere i dag og handles i øjeblikket til $29,74 pr. aktie.

Rallyet har medført, at Pelotons aktie blev handlet til omkring samme pris som dens børsnotering. Fitnessselskabets aktiekurs har været stigende efter nyheden om potentielle overtagelsesforhandlinger.

Indtil videre er Amazon og NIKE nogle af de rapporterede bejlere, med tech-giganten Apple, et andet selskab, der også angiveligt er interesseret i at opkøbe Peloton.

En kilde tæt på sagen afslørede til CNBC, at forhandlingerne er i deres indledende stadier i øjeblikket.

Peloton har været underpræsterende siden starten af året. Dens aktiekurs faldt faktisk med mere end 30% i løbet af de sidste seks uger forud for dette seneste rally. På pressetidspunktet er PTON faldet med mere end 15 % år til dato.

På trods af nyheden om en potentiel overtagelse, tror nogle analytikere ikke, at handlen ville gå igennem.

Baird-analytiker Jonathan Komp påpegede, at Pelotons administrerende direktør John Foley sammen med andre Peloton-insidere havde omkring 80 % stemmekontrol. Dette gør det umuligt for enhver aftale at gennemføre uden deres godkendelse.

Analytikeren tilføjede, at Foley sandsynligvis ikke ville sælge, medmindre der er internt pres fra virksomheden. Selskabets aktie havde oplevet et massivt frasalg i de seneste uger, og nyheden om en potentiel overtagelse er årsagen til, at den er steget på det seneste.

Nogle markedseksperter mener, at reguleringskontrol af big-tech i Washington kan gøre det svært for Amazon og Apple at fortsætte med handlen.