HomeNewsPeloton reducerer sine omsætningsforventninger til $3,7 milliarder

Peloton reducerer sine omsætningsforventninger til $3,7 milliarder

Hassan Maishera

Peloton har reduceret sin helårsindtægtsfremskrivning, efter at virksomheden oplevede en dårlig start på 2022.

Peloton meddelte tidligere i dag, at de havde skåret ned i sine økonomiske udsigter for hele året efter en dårlig start på det nye år.

Denne seneste udvikling kommer også efter, at virksomheden meddelte, at CEO John Foley ville træde tilbage fra sin rolle, da Peloton går i gang med en bredere omstrukturering af virksomheden.

For indeværende år estimerede virksomheden tidligere omkring $4,4 milliarder til $4,8 milliarder i omsætning. Men Peloton har nu skåret disse tal ned til et interval på 3,7 milliarder dollars til 3,8 milliarder dollars.

Ydermere sagde Peloton, at det forventer at afslutte 2022 med omkring tre millioner tilsluttede fitnessabonnenter, hvilket er lavere end de tidligere estimater på 3,35 millioner til 3,45 millioner. Aktierne i Peloton faldt med mere end 2% under tirsdagens før-markedshandel.

Virksomheden annoncerede tidligere i dag, at dets administrerende direktør Foley forlod. Barry McCarthy, den tidligere finansdirektør for Spotify og Netflix, skal overtage stillingen og vil også fungere som præsident og indtræde i Pelotons bestyrelse.

Peloton er også indstillet på at skære hundredvis af andre virksomhedsjob ned og skære millioner af dollars i årlige omkostninger. Disse tiltag ville give virksomheden en chance for at vinde investorernes tillid tilbage og nulstille sin forretning til vækst, der kommer ud af pandemien.

Denne seneste udvikling kommer efter rapporter om, at Peloton er i forhandlinger om overtagelse. Indtil videre er Amazon og NIKE nogle af de rapporterede bejlere, med tech-giganten Apple, et andet selskab, der også angiveligt er interesseret i at opkøbe Peloton.

På trods af rygterne har Peloton og dets ledere endnu ikke talt om nogen potentiel overtagelse af virksomheden. Amazon, Apple og NIKE har heller ikke kommenteret om at købe Peloton, siden rapporterne dukkede op.