HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Sådan påvirkede kvartalsindtjening disse 5 aktier

Markedshøjdepunkter: Sådan påvirkede kvartalsindtjening disse 5 aktier

Ruchi Gupta

  • Analytikere nedjusterede Starbucks efter resultaterne for 1. kvartal 2022
  • T-Mobile sender blandede resultater, da analytikere forbliver positive omkring Google
  • Meta Platforms Q4 resultater skuffer, da Thermo fisher slår estimaterne

Analytikere nedgraderer Starbucks på trods af solide resultater for 1. kvartal 2022

Starbucks Corporation (NASDAQ: SBUX ) aktier er under pres på trods af, at selskabet tirsdag rapporterede solide 1. kvartalsresultater. Den samlede omsætning voksede 21,4 % år-til-år til 8,1 milliarder USD, hvilket overgik forventningerne, og selskabet rapporterede en indtjening pr. aktie på 0,72 USD uden GAAP.

Goldman Sachs reviderer sin rating i aktien fra Køb til Hold, da selskabets opside synes begrænset på grund af det løbende omkostningspres på tværs af alle segmenter. Morgan Stanley sænkede også sit kursmål på aktien fra $115 til $107.

T-Mobile rapporterer blandede resultater for 4. kvartal 2021

T-Mobile US Inc. (NASDAQ: TMUS)-aktien steg 10 % timer efter indtjeningstakten for 4. kvartal 2021 og den positive prognose for 2022. Selskabet tjente $0,34 per aktie i 4. kvartal, hvilket er et fald fra $0,6 rapporteret for et år siden. Ledelsen sagde, at faldet var relateret til dets Sprint-fusion.

Omsætningen var $20,8 milliarder, hvilket er en stigning på 5,5% år for år. FactSet-analytikere havde forudsagt en indtjening på $0,13 pr. aktie og en omsætning på $21,1 milliarder.

Alfabet steg 8 % i forhold til forventet indtjening i 4. kvartal

Aktierne i Googles moderselskab Alphabet Inc. (NASDAQ: GOOGL) er steget med 8% på en uge efter forudsigelser om, at selskabet ville slå 4. kvartals indtægter og indtjeningsestimater. Virksomheden har overgået forventningerne til begge målinger i de seneste fire kvartaler, og tendensen vil sandsynligvis fortsætte.

Analytikere har et positivt syn på aktien. For eksempel tildelte JMP Securities-analytiker Andrew Boone aktien en Køb-rating med et kursmål på $3.300. Samtidig har Evercore ISI's Mark Mahaney også en Køb-rating på aktien med et kursmål på $3.500.

Meta Platforms poster overvældende resultater for 4. kvartal 2021

Meta Platforms Inc. (NASDAQ: FB ) aktier faldt med 20 % i onsdags, få timer efter at den sociale mediegigant offentliggjorde overvældende resultater for fjerde kvartal 2021 og udsendte skuffende vejledning. Virksomheden havde en nettoindkomst på 10,29 milliarder USD eller 3,67 USD pr. aktie med et salg på 33,67 milliarder USD, hvilket er en vækst på 20 % år for år. FactSet-analytikere havde forventet, at selskabet ville rapportere en EPS på $3,85 på en omsætning på $33,4 milliarder.

Thermo Fisher slår konsensusindtjening og salgsestimater for 4. kvartal 2021

Thermo Fisher Scientifics (NYSE: TMO)-aktier steg før-markedet efter offentliggørelsen af resultater for 4. kvartal 2021, der slog konsensusestimaterne. Virksomheden rapporterede en GAAP EPS på $4,17 med en justeret EPS på $6,54, mens salget var på $10,7 milliarder. Analytikere havde forudsagt en indtjening på $4,94 per aktie i omsætningen på $8,84 milliarder.