Home » News » Markedshøjdepunkter: Derfor trendede disse fem aktier i tirsdags

Markedshøjdepunkter: Derfor trendede disse fem aktier i tirsdags

  • Apple lancerer Mac Studio og Studio Display
  • General Motors annoncerer partnerskab med elbilprogram
  • Stitch Fix og MongoDB toppede kvartalsresultaterne

Apple løfter sløret for en række nye produkter

Apple Inc. (NASDAQ: AAPL) holdt sin produktlanceringsbegivenhed for foråret 2022 i går, hvor over 150.000 mennesker streamede begivenheden på Youtube. Virksomheden lavede en række introduktioner, herunder Mac Studio, der starter ved $3.999, afslørede Studio Display, der starter ved $1.599, iPhone SE 2022 til en pris af $429, og afslørede den nye iPad Air.

Virksomheden afslørede, at de tidligere lancerede iPhone 13 og iPhone 13 Pro i øjeblikket er tilgængelige i nye grønne farver.

General Motors annoncerer partnerskab med Pacific Gas and Electric Co

General Motors Company (NYSE: GM ) og Pacific Gas and Electric Co. (NYSE: PCG) har annonceret et partnerskab om et pilotprogram for at skabe unikke elektriske køretøjer, der kan drive et hus i tilfælde af strømafbrydelse. Marry Barra, administrerende direktør for GM, sagde, at samarbejdet er en enorm milepæl, der tilføjer de mange fordele ved at køre en elbil. PG&E CEO Patti Poppe mente også, at dette skridt ville fremskynde adoptionen af elbiler.

Stitch Fix slår indtjenings- og omsætningsestimater

Stitch Fix Inc. (NASDAQ: SFIX)-aktien faldt 20 % i tirsdags på trods af, at de rapporterede bedre end forventet regnskabsresultater for andet kvartal 2022. Selskabet rapporterede et tab på $0,28 per aktie og en omsætning på $517 millioner sammenlignet med analytikeres skøn om et tab på $0,31 per aktie på en omsætning på $515 millioner.

For tredje kvartal kræver virksomheden en omsætning på mellem $485 millioner og d$500 millioner under analytikernes prognose på $559 millioner.

MongoDB med bullish helårsvejledning

MongoDB Inc. (NASDAQ: MDB) aktier steg 10%, efter at det toppede sit 4. kvartals indtjeningsresultat og gav optimistisk guidance. Virksomheden rapporterede et tab på $1,25 pr. aktie på en omsætning på $266,5 millioner sammenlignet med konsensus-estimater om et tab på $0,22 pr. justeret aktie i omsætningen på $243,4 millioner. Selskabet forventer et tab pr. aktie på 0,51 til 0,29 USD på en omsætning på mellem 1,15 og 1,18 milliarder USD for hele året.

Shell undskylder for at have købt russisk råolie

Oliegiganten Shell har undskyldt for at købe meget nedsat russisk olie efter kritik fra den ukrainske udenrigsminister Dmytro Kuleba. Virksomheden havde købt 100.000 tons Ural-råolie med rabat trods vestlige sanktioner mod Rusland for den uprovokerede invasion af Ukraine.