HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Derfor skabte disse 4 aktier overskrifter

Markedshøjdepunkter: Derfor skabte disse 4 aktier overskrifter

Ruchi Gupta

Efter at have oplevet en bullish trend hele regnskabsåret 2021, ser det ud til at Nvidia-aktierne viderefører denne tendens ind i 2022.

Analog Devices rapporterede $1,94 i første kvartal, hvilket slog analytikernes estimater med omkring $17 cent.

ViacomCBS-aktien faldt med 20%, efter at de finansielle resultater for fjerde kvartal kom under analytikernes skøn.

Nvidia-aktien stiger efter solide regnskaber for fjerde kvartal

Efter at have oplevet en bullish trend under hele regnskabsåret 2021, ser Nvidia-aktierne ud til at være i stand til at videreføre denne tendens ind i 2022. Virksomhedens aktie er vokset med 2 % i løbet af de seneste fem dage. Nvidia Corp er et amerikansk-baseret multinationalt teknologiselskab, der udvikler og designer GPU'er (grafiske behandlingsenheder) til professionelle markeder og spilmarkeder.

Virksomheden er stiftet i Delaware, men har base i Santa Clara. Den stadigt stigende interesse for personlige computere vil sikre, at denne bullish trend vil fortsætte et stykke tid.

Analog Devices slår første kvartals EPS

Analog Devices, en højtydende, top-in-class analog teknologivirksomhed, rapporterede $1,94 i første kvartal, hvilket slog analytikerestimaterne med omkring $17 cent. Derudover rapporterede det også 2,88 milliarder dollars i omsætning i samme kvartal, hvilket også toppede konsensusestimaterne i denne kategori. Derudover rapporterede virksomheden 2,78 milliarder dollars frie pengestrømme og 3,16 milliarder dollars driftspengestrømme.

Selskabet annoncerede også, at dets udbytte steg med 10%. Det er kun 19. gang, det har set en stigning i denne plads i de sidste 18 år.

Upstart-aktien stiger med 25 % efter finansmeddelelse

Upstart Holdings, en af de største AI-lånevirksomheder, steg med 25 % efter at have annonceret sine økonomiske resultater for 2021. Virksomheden noterede en EPS i fjerde kvartal på $0,89. Dette toppede analytikeres skøn med omkring $38 cent. Derudover toppede virksomheden også omsætningsestimatet på 263,8 millioner dollars i fjerde kvartal og kom ind på 304 millioner dollars, hvilket repræsenterer en stigning på 252 %.

Selskabets bankpartnerskaber faciliterede mere end 495.000 lån, i alt omkring 4,1 milliarder USD, hvilket repræsenterer en vækst på 301 % år-til-år. Det rapporterede $68,9 millioner GAAP nettoindtægter, en million dollars mere end de gjorde i det foregående regnskabsår.

ViacomCBS styrtdykker med 20 % efter den finansielle rapport for fjerde kvartal

ViacomCBS-aktien faldt med 20%, efter at de finansielle resultater for fjerde kvartal kom under analytikernes skøn. Det enorme massemedieselskab skiftede også navn til "Paramount Global". Det forbedrede også sin streamingstrategi. Jim Lebenthal fra Verity Partners mener, at Paramount Global vokser hurtigere end Netflix.