HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Grunden til, at disse aktier steg i tirsdags

Markedshøjdepunkter: Grunden til, at disse aktier steg i tirsdags

Ruchi Gupta

Planet Fitness køber Sunshine Fitness for 800 millioner dollars

Planet Fitness Inc. (NYSE: PLNT) aktier steg 5% tirsdag efter at have annonceret planer om at erhverve Sunshine Fitness for $0,8 milliarder i kontanter og aktier. Virksomheden vil være i stand til at udvide sin rækkevidde på tværs af flere jurisdiktioner som følge af købet, som forventes at lukke inden 2. kvartal af 2022.

CEO Chris Rondeau kommenterede, "At eje virksomhedsbutikker er en vigtig del af vores strategi, da det giver os både relevans og troværdighed, når vi træffer beslutninger, der påvirker hele systemet. At slutte sig til vores virksomhedsteams vil forbedre vores virksomheds butikslederskab og kapaciteter."

TSR rapporterer om en omsætning i andet kvartal på 23,9 millioner dollars

TSR Inc. (NASDAQ: TSRI) steg 20 %, efter at virksomheden, der tilbyder rekrutteringstjenester og teknisk rådgivning, annoncerede rekordstore resultater for andet kvartal 2021. Virksomhedens samlede omsætning steg med 48,5 procent til omkring $23,9 millioner i Q2 2021, en betydelig stigning i forhold til de $16,1 millioner, det tjente i samme kvartal for et år siden.

TSR rapporterede også en nettoindkomst, der kan henføres til aktionærerne, på omkring $243.000 i løbet af kvartalet. TSR afsluttede andet kvartal af 2021 med en stærk balance, med mindre end 50.000 USD i gæld og kontanter på 6,3 millioner USD, hvilket resulterede i et nettooverskud på 6,2 millioner USD, eller 3 USD pr.

Accolade topper 3. kvartals indtjening og omsætningsestimater

Accolade Inc. (NASDAQ: ACCD)-aktien steg 25% i tirsdags, efter at teknologi- og softwarefirmaet aflagde bedre resultater for tredje kvartal end forventet. Accolade rapporterede en nettoindkomst på $22,5 millioner i tredje kvartal eller $0,31 per aktie. I det seneste kvartal tabte den 0,39 dollar per aktie på justeret basis.

Virksomheden bragte omkring 83,5 millioner dollars i omsætning, hvilket er en stigning på 117 procent på årsbasis. Analytikere havde efterlyst en omsætning på $76 millioner og et justeret tab pr. aktie på $0,48.

Apple vil sandsynligvis ikke vokse i 2022

Apple Inc. (NASDAQ: AAPL) havde et fremragende 2021, hvor aktierne steg med over 35 % og nåede en markedsværdi på 3 billioner USD. GlobalDatas Cyrus Mewawalla mener dog, at en lignende præstation ikke forventes i år.

Mewawalla føler, at Apple er den mindst sandsynlige mega-cap-teknologi til at vokse fremadrettet. Men han er overbevist om iPhone-producentens evne til at fastholde sin værdiansættelse.