HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Fire aktier, der trak overskrifter i fredags

Markedshøjdepunkter: Fire aktier, der trak overskrifter i fredags

News Team

  • Discovery Inc. opgraderet til Køb med et kursmål på $45
  • GameStop udvider sine tilbud til at omfatte NFT’er
  • Papa John’s annoncerer partnerskab i Kina, og Absci Corporation underskriver en forskningssamarbejdsaftale

BofA opgraderer Discovery til Køb

Discovery Inc. (NASDAQ: DISCA ) aktier steg med 25% i år efter en opgradering til “Buy” af BofA Securities med et kursmål på $45. BofA Securities analytiker Jessica Reif Ehrlich sagde, at den bullish opfordring er baseret på den afventende fusion mellem Discovery og WarnerMedia, som hun forventer vil skabe en dynamisk international virksomhed. Den forventede fusion på 43 milliarder dollar vil lukke medio 2022. Derudover øgede Brahman Capital Corp ifølge data fra FactSet sin ejerandel til 5,26 % i Discovery fra 1,76 %.

GameStop strejfer ind i NFT-rummet

GameStop Corp (NYSE: GME) aktier åbnede omkring 20% højere fredag efter en Wall Street Journal-rapport om, at videospilsforhandleren strejfer ind i NFT-området (non-fungible tokens). Ifølge rapporten vil GameStop etablere en markedsplads for non-fungible tokens (NFT’er) af samleobjekter til videospil såsom våben og karaktertøj.

Til at drive den nye division har GameStop ansat omkring 20 professionelle indtil videre. Derudover vil virksomheden danne samarbejder på kryptoområdet for at skabe spil og markedsføre varer. Selskabet, som har hovedkontor i Texas, har endnu ikke udsendt en officiel erklæring.

Papa John’s vil udvide i Kina

I fredags steg Papa John’s International Inc (NASDAQ: PZZA) med 4%, da investorer hyldede planer om en stor ekspansion i Kina, et af verdens hurtigst voksende markeder for pizzalevering.

I fredags annoncerede Papa John’s et partnerskab med FountainVest (et private equity-firma) for at åbne 1.350 nye forretninger i det sydlige Kina mod slutningen af årtiet. Det er den største franchiseaftale i det amerikanske pizzafirmas historie. CEO Rob Lynch sagde, at virksomheden er underpenetreret på de nuværende markeder, og den nye aftale søger at rette op på det.

Absci Corporation underskriver forskningssamarbejdsaftale med Merck

Absci Corporation (NASDAQ: ABSI) havde en aktiestigning på 50 %, efter at selskabet afslørede, at det havde underskrevet en forsknings- og samarbejdsaftale med Merck, også kendt som MSD, uden for Canada og USA. Denne aftale blev indgået ved hjælp af virksomhedens AI-drevne Integrated Drug Creation Platform.

Ifølge aftalen vil virksomheden anvende sin Bionic Protein-aminosyreteknologi til at udvikle enzymer til Mercks bioproduktionsapplikationer i bytte for forhåndsbetalinger og yderligere milepælsbetalinger.