HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Fem aktier, der gjorde overskrifter i tirsdags

Markedshøjdepunkter: Fem aktier, der gjorde overskrifter i tirsdags

Motiur Rahman

  • Flora Growth samarbejder med Walmart og Coppel
  • MillerKnoll går glip af indtjeningsestimater, da AVROBIO opgiver Fabry-programmet
  • Tesla har et showroom i Xinjiang, og Ford fordobler produktionen af EV F-150 pickups

Flora Growth bringer Mind Naturals hudplejeprodukter til Walmart og Coppel

Flora Growth Corp (NASDAQ: FLGC) aktier steg 20% tidligt tirsdag, efter at selskabet annoncerede et partnerskab med Coppel og Walmart. Cannabisfirmaet indikerede i en pressemeddelelse, at dets Mind Naturals Skincare-produkter vil være tilgængelige for kunder online på Coppel og Walmart.com. Ligeledes vil Flora Growth Corp sælge sine produkter gennem de to kæders fysiske lokationer. Partnerskabet vil hjælpe det canadiske cannabisfirma med at udvide sin tilstedeværelse i Mexico og USA.

MillerKnoll tanker om indtjening miss

MillerKnoll Inc. (NASDAQ: MLKN ) aktier faldt med 7 % i efter-timers handel tirsdag, efter at selskabets indtjening i andet kvartal 2022 gik glip af Street estimater. Møbelproducenten angav, at den tabte 3,4 millioner dollars eller 0,05 dollars per aktie i andet kvartal i forhold til et tab på 0,3 millioner dollars for et år siden. Omsætningen i kvartalet var $1,03 milliarder sammenlignet med et nettosalg på $626,3 millioner for et år siden. Interessant nok fik virksomheden et hit på 50 millioner dollars i kvartalet til nettoomsætningen på grund af mangel på arbejdskraft og udfordringer i forsyningskæden.

AVROBIO deprioriterer Fabry Disease-program

AVROBIO Inc. (NASDAQ: AVRO) faldt med 30 % efter at have annonceret ændringer til sine porteføljeejendomme for at fokusere på andre pipeline-initiativer i klinisk fase. Virksomheden har til hensigt at nedprioritere Fabry-programmet af en række forskellige årsager, herunder nye kliniske resultater fra fase II FAB-GT medicinkandidatens seneste patienter. Fabry sygdomsprogrammets udviklingstidsramme ville blive stærkt fremskyndet på grund af disse fund.

Tesla åbner showroom i Xinjiang, Kina

Tesla Inc. (NASDAQ: TSLA) fortsætter med at udvide sine aktiviteter ved at åbne et nyt showroom i Xinjiang, Kina. Myndighederne tvinger religiøse minoriteter til at assimilere sig i denne fjerntliggende del af Kina. Desværre er disse bestræbelser langsomt ved at blive til en PR-katastrofe for vestlige virksomheder.

Ford fordobler produktionen af F-150 Lightning-pickup

Ford Motor Company (NYSE: F) aktier steg med 10 %, efter at bilproducenten fordoblede sine årlige produktionsplaner for den forventede F-150 Lightning fuldelektriske pickup. Ford er blevet tvunget til at øge produktionskapaciteten for F-150 Lightning for anden gang. Det satte oprindeligt et mål på 40.000 enheder om året, som derefter blev øget til 80.000 og derefter til 150.000 frem til midten af 2023.