HomeNewsJack Dorsey stoler på Elon Musk, da Twitter accepterer et tilbud på 44 milliarder dollars

Jack Dorsey stoler på Elon Musk, da Twitter accepterer et tilbud på 44 milliarder dollars

Twitter-grundlægger Jack Dorsey siger, at Elon Musk er den enestående løsning, han stoler på for at tage virksomheden til et andet niveau.

Twitter-bestyrelsen har accepteret Elon Musks tilbud på 44 milliarder dollar om at købe den sociale mediegigant og tage virksomheden privat.

Jack Dorsey, grundlæggeren og tidligere administrerende direktør for Twitter, har kommenteret denne seneste udvikling. Ifølge Dorsey er Twitter privat det bedste, Elon Musk kan gøre. Dorsey udtalte, at;

“Jeg elsker Twitter. Twitter er det tætteste, vi kommer på en global bevidsthed. Ideen og tjenesten er det eneste, der betyder noget for mig, og jeg vil gøre alt for at beskytte begge dele. Twitter som virksomhed har altid været mit eneste problem og min største beklagelse. Det er blevet ejet af Wall Street og annoncemodellen. At tage det tilbage fra Wall Street er det rigtige første skridt.”

Dorsey påpegede, at selv om han ikke ønsker, at Twitter skal styres af en enkelt person eller en enhed, er Musk den eneste løsning, som han i øjeblikket har tillid til. Den tidligere Twitter-chef sagde;

“I princippet mener jeg ikke, at nogen bør eje eller drive Twitter. Det vil være et offentligt gode på protokolniveau, ikke et selskab. Men når det gælder løsningen af problemet med at være en virksomhed, er Elon den eneste løsning, som jeg har tillid til. Jeg stoler på hans mission om at udvide bevidsthedens lys.”

Elon Musk har diskuteret sit ønske om at gøre Twitter til en platform for ytringsfrihed. Teslas administrerende direktør beklagede, at Twitter ikke levede op til sit potentiale og kunne levere mere værdi til brugerne.

Dorsey sagde, at han var enig i Musks pointer og tilføjede, at Twitters nuværende administrerende direktør, Parag Agrawal, deler lignende synspunkter om virksomheden.

Elon Musk afslørede tidligere på måneden, at han kontrollerede en aktiepost på 9 % i Twitter. Dette blev efterfulgt af et tilbud et par dage senere om at opkøbe det sociale medieselskab efter at have afvist en plads i bestyrelsen.

Godkendelsen fra Twitter-bestyrelsen kom mindre end to uger efter, at Musk afgav et bud på at købe virksomheden ud.