HomeNewsDiversificer din portefølje med disse 3 telekomaktier: T, CMCSA og TMUS

Diversificer din portefølje med disse 3 telekomaktier: T, CMCSA og TMUS

Mircea Vasiu

Telekomaktier fungerer ofte som sikre havn i tider med øget markedsvolatilitet og udbetaler store udbytter. Så hvad er de bedste 3 telekomaktier at købe i april?

Telecom-aktier er kendt for at betale et højt udbytte og er attraktive for mange konservative investorer på grund af deres status som safe-haven i tider med øget markedsvolatilitet. Her er tre navne, du bør overveje at tilføje til en portefølje for at opnå diversificeringsfordele: AT&T, Comcast og T-Mobile USA.

AT&T

AT&T er en telekommunikationsgigant fra USA, der tilbyder medie- og teknologitjenester lokalt og internationalt. Aktiekursen faldt lidt mere end 5% YTD, men investorer ved, at AT&T belønner sine aktionærer med et stort udbytte.

Udbytteafkastet for 2022 er 7,2 %, og aktien handles i øjeblikket til et P/E-forhold på 8,01.

Comcast

Comcast er et medie-, underholdnings- og kommunikationsfirma fra Philadelphia, Pennsylvania. Det beskæftiger tæt på 200.000 mennesker, og det blev grundlagt i 1963.

Comcast opererer med en bruttoavance på 66,96%, og virksomhedens værdi har nået 315,93 milliarder dollars. Det fremadrettede udbytte er 2,26 %, og den femårige CAGR-sats er 12,7 %.

Næsten alle analytikere har en købsanbefaling til Comcasts aktiekurs. Ud af 41 analytikere har 35 udstedt en købsvurdering, og 4 har en neutral. Kun to analytikere har udstedt en salgsanbefaling.

Senest har Barclays Capital fastholdt sin købsvurdering med et kursmål på $56/aktie. Det samme gjorde Morgan Stanley, kun dets kursmål er lidt højere, til $60/aktie.

T-Mobile USA

T-Mobile opererer inden for trådløse telekommunikationstjenester, og det betjener over 100 millioner kunder. Virksomheden har en bruttoavance på 56,85 % i de seneste 12 måneder, hvilket er 11,85 % højere end sektormedianen.

Det årlige omsætningsestimat for regnskabsperioden, der slutter i december 2022, er $81,44 milliarder, og aktiekursen er fordoblet i de sidste fem år. Ved den nuværende markedspris er virksomheden vurderet til 158,02 milliarder dollars, og virksomhedens værdi nåede 260,21 milliarder dollars.