HomeNewsDe 4 bedste amerikanske bankaktier at købe

De 4 bedste amerikanske bankaktier at købe

Mircea Vasiu

Federal Reserve i USA forventes at hæve renten i dag. Så hvad er de bedste amerikanske bankaktier at købe midt i en ny stramningscyklus?

En af de mest ventede begivenheder for finansverdenen i dette kvartal er Feds erklæring og pengepolitiske beslutning. Markederne forventer vildt, at centralbanken hæver federal funds-renten i dag og signalerer yderligere renteforhøjelser via sit punktplot.

Banker har en tendens til at klare sig godt i et miljø med stigende rente, så her er fire navne, der flyver under radaren, som kan drage fordel af højere renter: National Bank Holdings, Park National Corporation, Metropolitan Bank Holding og Prosperity Bancshares.

National Bank Holdings

National Bank Holdings (NYSE:NBHC) blev grundlagt i 2009 og fungerer som en regional bank fra Colorado. Det gør også forretninger i andre stater, såsom Texas og Utah.

Som de fleste af sine jævnaldrende udbetaler den også kvartalsvis udbytte. Den femårige udbyttevækst er 29,97 %, og National Bank Holdings øgede sit årlige udbytte for de seneste seks år i træk.

Park National Corporation

Park National Corporation (NYSE:PRK) er en amerikansk regional bank fra Newark, Ohio. Det leverer bankprodukter og -tjenester til kunder i Ohio, Kentucky, North og South Carolina, og det betaler et stort udbytte.

Det fremadrettede udbytte for de næste 12 måneder er 3,08 %, og udbytteprocenten er 44,78 %. Mens aktiekursen er flad i år, holder den tæt på alle tiders højder, mens det samlede aktiemarked faldt i de første måneder af handelsåret.

Metropolitan Bank Holding

Metropolitan Bank Holding (NYSE:MCB) udbetaler ikke udbytte, men aktiekursen er steget over 100 % alene inden for de sidste 12 måneder. Banken opererer fra New York, og den blev grundlagt i 1999.

Ved den nuværende børskurs er banken vurderet til 1,11 milliarder dollars, og aktiekursen handler nær rekordhøje niveauer.

Prosperity Bancshares

Prosperity Bancshares (NYSE:PB) er baseret i Houston, Texas, og det øgede sit kvartalsvise udbytte i de seneste 19 år i træk. Det fremadrettede udbytte er 2,94 %, og udbytteprocenten er 35,41 %.