HomeNewsBedste REIT’er at købe for udbytteindkomst og porteføljespredning

Bedste REIT’er at købe for udbytteindkomst og porteføljespredning

Ejendom er en alternativ investering, der foretrækkes af langsigtede investorer, der ønsker at beskytte deres porteføljer mod stigende inflation. REIT’er går et skridt videre, da de giver et stabilt udbytte.

En Real Estate Investment Trust, eller blot REIT, er en virksomhed, der investerer i indkomstproducerende ejendomme. For at være en REIT skal en virksomhed opfylde en række betingelser, såsom at betale mere end 75 % af sin skattepligtige indkomst til aktionærerne i form af udbytte eller få mindst 75 % af sin bruttoindkomst fra renter fra realkreditlån, huslejer eller salg af fast ejendom.

En REIT er et alternativ til at eje fast ejendom, og det giver investorerne eksponering til ejendomsmarkedet til en lav pris. Fordi REIT’er betaler det meste af deres indkomst som udbytte og samtidig fungerer som en sikring mod inflation på grund af eksponeringen mod ejendomssektoren, bringer de stabilitet og diversificering til en portefølje.

Så hvad er de bedste REIT’er at købe? Her er tre forslag: Prologis, American Tower og Crown Castle.

Prologis

Prologis (NYSE:PLD) er verdens største REIT. Det ejer og driver varehuse og distributionscentre i USA, Europa og Asien, og det har en markedsværdi større end 110 milliarder dollars.

Udbytteafkastet for 2022 er 1,73%, og selskabet anslås at tjene $3,28 pr. aktie i 2022 og $6,68 i 2026.

American Tower

American Tower (NYSE:AMT) er en specialiseret REIT med fokus på driften af kommunikationssider. Selskabet udbetaler kvartalsvis udbytte, og det har øget det årlige udbytte de seneste 10 år.

American Towers aktiekurs faldt med omkring -10% YTD, men analytikere er fortsat optimistiske med hensyn til aktiekursens evne til at komme sig. For eksempel har 24 ud af de 36 analytikere, der dækker aktien, udstedt købsanbefalinger, og 11 har neutrale. Kun 1 analytiker har udstedt en salgsanbefaling.

Kroneslottet

Crown Castle (NYSE:CCI) er en anden specialiseret REIT med fokus på kommunikation. Mere præcist giver det adgang til trådløs infrastruktur via langsigtede kontrakter.

Crown Castles aktiekurs steg omkring 6,25% i de seneste 12 måneder, og det fremadrettede udbytte er 3,05%.