HomeNewsBedste 4 REIT at købe som en sikring mod inflation

Bedste 4 REIT at købe som en sikring mod inflation

Mircea Vasiu

Inflationen er et stort problem i USA, da den i februar nåede op på 7,9 % på årsbasis. Så hvad er de bedste REIT'er at købe som en alternativ investering?

Inflationen i USA er på vej op på et niveau, der ikke er set i mere end fire årtier, hvilket har udløst en ændring i Federal Reserves retorik. Centralbanken hævede renten i sidste uge med 25 bp, og nu overvejer den at hæve den igen på det næste møde, denne gang med 50 bp.

Guld har indtil videre ikke formået at beskytte mod inflation, men andre alternative investeringer kan måske gøre det. En af dem er fast ejendom, og den mest omkostningseffektive måde at blive eksponeret for ejendomssektoren på som investor på aktiemarkedet er at købe REIT'er eller Real Estate Investment Trusts.

Disse selskaber investerer i alle typer af ejendomsprojekter og giver mere end 90 % af deres indtægter tilbage til aktionærerne. Her er fire navne at overveje: CareTrust REIT (CTRE), New York Mortgage Trust (NYMT), Office Properties Income Trust (OPI) og Service Properties Trust (SVC).

CareTrust REIT (CTRE)

CareTrust er en sundhedspleje REIT, der er involveret i at administrere og eje seniorboliger og andre sundhedsrelaterede ejendomme. Dets indtægter forventes at nå $194,07 millioner i december 2022, og aktiekursen kunne ikke overgå $24 i de sidste tre år.

CareTrust har et fremadrettet udbytte på 5,89%, og udbetalingsforholdet er 145,21%.

New York Mortgage Trust (NYMT)

New York Mortgage Trust har et endnu højere udbytte, 10,72%, og udbetalingsforholdet er 105,26%. Dette er et realkreditlån REIT, der investerer i enfamilies- og flerfamilieboliger i USA.

Office Properties Income Trust (OPI)

Som navnet antyder, er dette en virksomhed, der opererer som et kontor REIT. Det udlejer til statslige enheder og enkeltlejere med høj kreditkvalitet, og det fremadrettede udbytte er 8,86 %.

Service Properties Trust (SVC)

Service Properties Trust opererer som et hotel og resort REIT fra Newton, Massachusetts. Det ejer hoteller i USA, Canada og Puerto Rico, og til den nuværende markedspris er det vurderet til 1,43 milliarder dollars.