HomeNewsApollo Global Management er åben for at finansiere et Twitter-køb, afslører kilder

Apollo Global Management er åben for at finansiere et Twitter-køb, afslører kilder

Elon Musk havde tilbudt at erhverve Twitter i en aftale til en værdi af omkring 43 milliarder dollars.

Private equity-selskabet Apollo Global Management er i øjeblikket i forhandlinger om at finansiere et muligt opkøb af det sociale medieselskab Twitter.

Ifølge CNBC, der citerede anonyme kilder, har kapitalfonden ingen interesse i at opkøbe den sociale mediegigant. Det er dog åbent for finansiering af Elon Musk eller andre potentielle købere af Twitter.

Kilderne afslørede, at enhver finansiering, Apollo giver, sandsynligvis ville komme i form af foretrukken egenkapital.

Tesla og SpaceX CEO Elon Musk afgav et bud på 43 milliarder dollars for at erhverve Twitter i sidste uge. Musk er i øjeblikket den største enkeltaktionær i Twitter og har udtalt, at han ville dumpe sine aktier, hvis bestyrelsen afviste hans tilbud.

Nylige rapporter tyder dog på, at Twitter-bestyrelsen sandsynligvis vil afvise Musks buyout-tilbud. Musks seneste tweet antyder, at han kan komme med et købstilbud om at købe aktier direkte fra Twitter-aktionærer.

Elon Musk afslørede sin 9% kontrol over Twitter for et par uger siden. I løbet af få dage afgav verdens rigeste person et bud på at opkøbe det sociale medieselskab.

Fredag vedtog Twitter en plan, der ofte omtales som giftpillen, for at forhindre enkeltpersoner, enheder og grupper i at foretage lignende tiltag som Musk. Twitter forklarede, at;

“Giftpillen vil reducere sandsynligheden for, at enhver enhed, person eller gruppe opnår kontrol over Twitter gennem akkumulering af det åbne marked uden at betale alle aktionærer en passende kontrolpræmie eller uden at give bestyrelsen tilstrækkelig tid til at træffe informerede vurderinger og træffe foranstaltninger, der er bedst aktionærernes interesser.”

Elon Musk har erklæret sin intention om at tage Twitter privat, hvis han køber det sociale medieselskab. Ifølge Musk lever Twitter ikke op til sit potentiale, og tilføjer, at der er så meget mere for virksomheden at tilbyde.