HomeNews4 virksomheder at se i denne uge, når de rapporterer deres kvartalsvise indtjening

4 virksomheder at se i denne uge, når de rapporterer deres kvartalsvise indtjening

Mircea Vasiu

Indtjeningssæsonen fortsætter i denne uge, hvor fire store aktier rapporterer kvartalsvise indtjening: Paychex, Lululemon, Micron Technology og Walgreens Boots Alliance.

Aktierne steg i sidste uge, da investorerne kasserede det faktum, at Federal Reserve startede en stramningscyklus. Indtjeningssæsonen fortsætter i denne uge, med fire interessante navne, der præsenterer den kvartalsvise indtjening: Paychex, Lululemon, Micron Technology og Walgreens Boots Alliance.

Paychex

Paychex (NASDAQ:PAYX) rapporterer sin kvartalsvise indtjening den 30. marts. Det leverer løsninger til menneskelige ressourcer, og aktiekursen steg mere end 28% YTD.

Desuden er Paychex et udbyttebetalende selskab. I januar erklærede det et udbytte på $0,66/aktie, og udbytteudbetalingsforholdet er 74,71%.

Lululemon

Lululemon (NASDAQ:LULU) udbetaler ikke udbytte, og aktiekursen faldt med mere end -17% YTD. Det øgede dog sin årlige omsætning med mere end 43%, og investorerne forventer EPS for kvartalet på $3,27.

Micron teknologi

Micron Technology (NASDAQ:MU) er en it-virksomhed, der opererer i halvlederindustrien. Den rapporterer sin økonomiske resultater for 2. kvartal 2022 den 29. marts, og investorer forventer EPS på $1,98/aktie.

Analytikere er positive over for Micron Technology-aktier, i det mindste at dømme efter antallet af analytikere, der udsteder købsvurderinger – 66 ud af 80. Kun 1 analytiker har en salgsanbefaling, og 13 har en neutral til Micron Technology-aktiekursen.

Micron har opereret med en EBIT-margin i de seneste 12 måneder på 29,01 %, højere end sektormedianen med 224,96 %.

Walgreens Boots Alliance

Walgreens Boots Alliance (NASDAQ:WBA) er en sundheds- og skønhedsbutik fra Deerfield, Illinois. Det rapporterer den kvartalsvise økonomiske præstation i denne uge, og EPS-estimatet for 2022 er $5,01.

Walgreens aktiekurs handles til et P/E-forhold på 9,49, og nettoresultatet for 2022 er $4,35 milliarder.