HomeNews4 bedste aktier at købe som har nået en ny ATH i denne uge

4 bedste aktier at købe som har nået en ny ATH i denne uge

Mircea Vasiu

Det amerikanske aktieindeks kan have haft en hård tid på det seneste, men nogle aktier fortsætter med fremgang. Hvilke aktier nåede et nyt All-Time High (ATH) i denne uge?

Konflikten i Ukraine kan have haft en negativ indvirkning på det samlede amerikanske aktiemarked, men nogle nåede en ny ATH i denne uge. Interessant nok betaler disse virksomheder også et udbytte, hvilket giver endnu et incitament til at eje deres aktier.

Archer-Daniels-Midland

Archer-Daniels-Midland (NYSE:ADM) er et af navnene, der handles på alle tiders højder i denne uge. En af nøgleaktørerne i landbrugsindustrien, steg Archer-Daniels-Midlands aktie på baggrund af den ukrainske konflikt.

Hvedepriserne er steget gennem taget, da Ukraine er en af de største producenter i verden. Fordi virksomheden også beskæftiger sig med distribution af landbrugsvarer, såsom hvede, anses den for at drage fordel af stigningen i hvedeprisen, da avancerne også stiger.

Archer-Daniels-Midland er et udbyttebetalende selskab, der har øget det årlige udbytte i de seneste 28 år i træk. Det fremadrettede udbytte er 1,91 %, og udbetalingsprocenten er 28,52 %.

Hormel Foods

Hormel Foods Corporation (NYSE:HRL) er en amerikansk virksomhed baseret i Austin og opererer i emballeret mad og kødindustrien. Det annoncerede for nylig rekordsalg i første kvartal af regnskabsåret, og aktiekursen handles til en ny rekord.

Hormel udbetaler også udbytte, og udbytteprocenten er 56,53 %. Udbyttet voksede med 10,46% i de sidste fem år, og det fremadrettede udbytte er 1,99%.

Union Pacific

Union Pacific (NYSE:UNP) leverer gods- og jernbanetransporttjenester i USA og nabolandene. Den handles til et P/E-forhold på 23,23, og aktiekursen har nået et nyt all-time high i denne uge.

Union er kendt for sit store udbytte. Udbytteafkastet for 2022 er 1,77%, der forventes at nå 2,36% i 2026.

The Hershey Company

The Hershey Company (NYSE:HSY) er en anden amerikansk aktør inden for emballerede fødevarer og kødindustrien, der så aktiekursen stige til et nyt rekordniveau. Det sælger spisekammerartikler og konfektureprodukter og blev grundlagt i 1894.