Home » News » 3 bedste cybersikkerhedsaktier at købe under stærk industri CAGR-rate

3 bedste cybersikkerhedsaktier at købe under stærk industri CAGR-rate

Cybersikkerhedsindustrien forventes at vokse med 14,56 % CAGR i løbet af 2021-2026. Her er tre cybersikkerhedsaktier at købe for at følge trenden: Cisco Systems, Juniper Networks og Splunk.

Cybersikkerhedsaktier er attraktive for investorer på grund af den høje CAGR, der forventes i de næste fem år, og nye tendenser udløst af COVID-19-pandemien. Tag fjernarbejde, for eksempel, som er kommet for at blive, og det kræver, at flere mennesker er forbundet online end nogensinde.

For at afbøde cybertrusler skal organisationer og virksomheder derfor investere mere i cybersikkerhed i de kommende år. Industrien forventes at vokse med en CAGR-rate på 14,56% i de næste fem år.

Så hvad er de bedste cybersikkerhedsaktier at købe midt i sådanne tendenser? Her er tre navne at overveje: Cisco Systems, Juniper Networks og Splunk.

Cisco Systems

Cisco er en af de største aktører inden for kommunikationsudstyrsindustrien. Med base i San Jose, Californien, beskæftiger det tæt på 80.000 mennesker og sælger blandt andet internetprotokol-baserede netværksprodukter.

Få investorer er klar over, at Cisco er en udbyttebetalende virksomhed. Det øgede udbyttet de sidste 10 år i træk, og udbetalingsforholdet er 44,82%. Desuden gør det fremadrettede udbytte på 2,68% aktien attraktiv.

Ciscos aktiekurs er steget med 13,08 % i de sidste 12 måneder, og virksomheden opererer med en bruttoavance på 63,73 %, hvilket er 25,53 % højere end sektormedianen. Værdiansættelsen ser også attraktiv ud, hvis vi betragter P/E Non-GAAP (TTM) lavere end sektormedianen med -22,88 %.

Juniper Networks

Juniper Networks er et andet selskab fra Californien, der opererer i kommunikationsudstyrsindustrien. Det beskæftiger lidt mere end 10.000 mennesker, og det blev grundlagt i 1996. Ligesom Cisco fokuserer det på netværksprodukter.

Dens aktiekurs klarede sig bedre end sine konkurrenter i de sidste 12 måneder, med en stigning på 38,81 %. Desuden udbetaler Juniper Networks et udbytte. Den 5-årige vækstrate er 14,87%, og det fremadrettede udbytte er 2,42%. Junipers bruttoavance overstiger sektormedianen med 15,84 %.

Splunk

Splunk er den mindste af de tre, i hvert fald når det kommer til antallet af beskæftigede – 6.500. Det fokuserer på software og cloud-løsninger, og det er baseret i Californien.

Splunk udbetaler ikke udbytte, men det opererer med den højeste bruttoavance af de tre selskaber nævnt i denne artikel: 72,46 %.