HomeAktierKøb TeamViewer
Start handlen med eToro

Sådan køber du TeamViewer (TMVWY) aktier i Danmark 2022

TeamViewer (TMVWY)
...
24H Ændring
...
exchange
...
Forfatter: Emmanuel Ekwomadu Opdateret: July 6, 2022

TeamViewer AG er en tysk multinational teknologivirksomhed, der er kendt for sit produktet med samme navn "TeamViewer", der er designet til at give fjernadgang og fungerer som supportsoftware. Virksomheden har hovedkontor i Göppingen, Tyskland, men har dog også en række andre kontorer fordelt udover tyske kontorer, såvel som kontorer i Clearwater (FL, USA), Yerevan (Armenien) og Adelaide (Australien).

Virksomheden har nu bevæget sig udover sin fjernadgang og supportsoftware for nu at kunne tilbyde en global cloud-platform, der har til formål at forbinde, overvåge og kontrollere computere, maskiner, robotter og andre "Internet of things" (IoT) enheder. selskabets globale kundekreds omfatter virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher.

TeamViewer-aktien er børsnoteret på Frankfurt-børsen og er medlem af MDAX- og TecDAX-indeksene. I denne guide vil du finde ud af den bedste måde at købe TeamViewer-aktien, og hvorfor dette måske ikke ville være den værste idé i verden set i lyset af aktiens fundamentale faktorer.

5 nemme trin til at købe TMVWY aktien

 1. 1
  Besøg eToro via nedenstående link og tilmeld dig ved at indtaste dine oplysninger i alle de påkrævede felter.
 2. 2
  Indtast dine personlige oplysninger og udfyld et simpelt spørgeskema, der anvendes til informationsformål.
 3. 3
  Klik på " Indbetal ", vælg din foretrukne betalingsmetode, og følg anvisningerne for at indbetale penge på din konto.
 4. 4
  Søg efter din yndlingsaktie og se de vigtigste statistikker. Når du så er klar til at investere, så skal du blot klikke på "Handl".
 5. 5
  Indtast det beløb som du ønsker at investere, og sørg for at have de rette handelsindstillinger inden du køber aktien.

Alt hvad du behøver at vide om TeamViewer

I dette afsnit vil vi tage et mere detaljeret kig på TeamViewer AG og udforske dets historie, forretningsstrategi, hvordan selskabet genererer omsætning og ikke mindst dets økonomiske resultater fra de sidste fem år frem til 2021.

TeamViewers historie

Virksomheden kan spore sin historie tilbage til 2005, hvor grundlæggeren af Rossmanith GmbH udviklede TeamViewer-softwaren og markedsførte den under virksomheden TeamViewer GmbH. Virksomheden tilbyder softwaren gratis til private brugere, men sælger den i stedet til erhvervskunder, der er nødt til at betale for en licens.

I 2010 købte et Malta-baseret it-firma - GFI Software - TeamViewer GmbH, og solgte det i 2014 til den britiske kapitalfond Permira for ca. $1 milliard – hvilket forvandlede TeamViewer GmbH til en vaskeægte enhjørning (et privatejet startup-selskab med en værdi i nærheden af $ 1 milliard). Permira udvidede softwarens omfang og udviklede en international kundebase til den.

I overensstemmelse med den generelle tendens indenfor it-branchen, så ændrede TeamViewer GmbH sin forretningsmodel fra at sælge licenser til at tillade abonnementer i 2018. Før børsintroduktionen i 2019 indførte virksomheden en ny virksomhedsstruktur, og omdøbte i denne forbindelse sig selv til TeamViewer Germany GmbH, hvorefter TeamViewer AG blev etableret som moderselskab. Selskabet blev børsnoteret på børsen i Frankfurt i september 2019.

Hvad er TeamViewers strategi?

Virksomheden tilbyder TeamViewer cloud-platformen til fjernadgang, som leverer sikker fjernadgang til enhver enhed på tværs af forskellige platforme, hvor som helst og når som helst. Den forbinder computere, smartphones, servere, IoT-enheder, robotter og endda kommercielle maskiner og leverer højhastighedsforbindelser selv i det ydre rum eller i miljøer med lav båndbredde. Virksomheden tilbyder også TeamViewer Assist AR i forbindelse med augmented reality.

Siden 2018 har TeamViewers forretningsstrategi handlet om at kunne tilbyde en abonnementsbaseret tjeneste med månedlige eller årlige abonnementer i stedet for salg af licenser, som selskabet brugte tidligere. Virksomheden fokuserer på erhvervskunder med behov for en cloud-platform til at forbinde deres maskineri og digitalisere deres processer på tværs af den industrielle værdikæde. Disse kunder vil med større sandsynlighed at opretholde deres abonnement på lang sigt. Interessant nok kan TeamViewers software bruges af virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher, så selskabet har et stort marked for sit produkt.

Hvordan tjener TeamViewer penge?

Virksomheden tillader enkeltpersoner at bruge platformen gratis, men begrænser dog forbindelserne til blot en enkelt person, der tilslutter sig til sine venner og families computere. Virksomheden tjener sine penge via betalt kommerciel brug, som det kategoriserer i tre niveauer:

 • Business niveauet koster $610,80 om året og giver én bruger med op til tre enheder adgang til op til 200 computere med op til 10 mødedeltagere.
 • Premium-niveauet giver op til 15 brugere adgang til op til 300 computere med op til 10 mødedeltagere. Abonnementet koster $1.234,80 om året.
 • Virksomhedsniveauet koster $2.482,80 om året, og giver op til 30 brugere adgang til op til 500 computere med op til 10 mødedeltagere.


Virksomheden tilbyder også betalte ekstratjenester, såsom TeamViewer fjernstyrings udvidelsen, der koster $22,92 om året pr. stk. TeamViewer Assist AR-udvidelsen med augmented reality der koster $468,00 pr. tekniker om året, og support til mobile enheder (iPad, iPhone og Android) koster yderligere $394,80 pr. år. Virksomheden tilbyder også Servicecamp Service Desk med billethåndtering for $118,80 pr. agent pr. år.

Alle priser er i skrivende stund korrekte.

Hvordan har TeamViewer klaret sig i de seneste år?

TeamViewer har haft en blandet præstation, siden den blev lanceret tilbage i september 2019. Som med andre virksomheder, der tilbyder platforme til fjernarbejde og møder, såsom Zoom Video Communications Inc. (ZM), så drager TeamViewer-aktien fordel af nedlukningerne fra coronavirus-pandemi, såvel som de reglerne om social distance, der blev indført tilbage i 2020.

Efter et indledende fald i marts 2020, da pandemien så verdens lys for første gang, så steg TeamViewer-aktien støt indtil begyndelsen af juli 2020, hvilket resulterede i at aktien ramte et rekordhøje niveau på €54,86. Siden da har aktien dog været faldende. I skrivende stund (den 20. september 2021) handlede aktien til omkring €27,62, hvilket er 49,65% under dens højeste niveau nogensinde.

Kilde: Yahoo Finance

Fundamental analyse af TeamViewer

Fundamental analyse er en måde at evaluere aktier på ved at tage et kig på de faktorer, der påvirker virksomhedens forretning. Investorerne bruger analysen til at vurdere virksomhedens underliggende sundhed og iboende værdi. Nogle af de faktorer som investorerne overvejer, når de vurderer en aktie er ikke målbare, såsom f.eks. virksomhedsledelse. Men i denne guide vil vi udforske de målbare, såsom virksomhedens omsætning, indtjeningen pr. aktie, P/E-forholdet, udbytteafkastet og virksomhedens cashflow.

TeamViewers omsætning

En virksomheds omsætning - også er kendt som bruttosalget - er det samlede beløb, som virksomheden tjener på salget af sine produkter eller tjenesteydelser. Omsætningen kan typisk findes øverst i resultatopgørelsen (øverste linje) på enhver års- eller kvartalsrapport, som ofte offentliggøres på b.la. virksomhedens hjemmeside, de større børsmægler platforme og de finansielle rapporteringsfirmaers hjemmesider, såsom f.eks. Yahoo Finance.

Investorer elsker, når der er en år-til-år vækst i omsætningen. For regnskabsåret 2020, der sluttede 30. december 2020, så genererede TeamViewer en omsætning på €455,6 millioner, hvilket repræsenterer en omsætningsvækst på 16,8% i forhold til de €390,2 millioner i omsætning fra regnskabsåret 2019.

Kilde: Yahoo! Finansiere

TeamViewers indtjening pr. aktie

Indtjeningen pr. aktie bruges i vid udstrækning af investorerne og analytikerne til at vurdere en aktie. Tallet viser det beløb som virksomheden har tjent for hver eneste udestående aktie af dens almindelige aktier i den pågældende regnskabsperiode. Tallet beregnes ved at dividere den samlede nettoindkomst (minus udbytte udbetalt til de foretrukne aktionærer) med antallet af de udestående almindelige aktier.

Du behøver dog ikke selv beregne tallet, fordi du kan finde det på din mæglers hjemmeside eller på en af de finansielle hjemmesider. På Yahoo! Finance hjemmesiden er TeamViewers EPS for regnskabsåret 2020 på €0,52 pr. aktie.

TeamViewers P/E-forhold

Pris-til-indtjening forholdet (P/E) er en anden udbredt målestok, når det kommer til at vurdere en aktie. Her sammenlignes en virksomheds aktiekurs med dens indtjening pr. aktie (EPS). Forholdet viser markedets forventninger til aktien. En høj P/E tyder er typisk et tegn på, at en akties pris er for høj i forhold til indtjeningen, og kunne derfor være overvurderet. Når dette så er sagt, så kunne investorerne dog forvente en højere indtjeningsvækst i fremtiden, hvilket gør dem mere villige til at betale en højere pris for aktien i dag. Ligeledes kunne en lav P/E indikere, at den nuværende aktiekurs er for lav i forhold til indtjeningen og muligvis undervurderet, eller at investorerne forventer et indtjeningsnedgang i fremtiden.

For at medregne vækstforventningerne, så benytter analytikerne sig af PEG-forholdet, som måler forholdet mellem P/E-forholdet og indtjeningsvæksten. Da dette er et vækstjusteret P/E-forhold, så giver PEG-forholdet typisk en mere samlet historie end P/E-tallet alene.

TeamViewers udbytteafkast

Udbyttet er kontante udbetalinger, som en virksomhed udbetaler til sine aktionærer for at belønne dem for at de valgte at investere i virksomheden. En virksomhed kan vælge at udbetale udbytte kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Når der erklæres udbytte, så stiger aktiekursen indtil ex-udbyttedatoen, hvorefter aktie derefter begynder at falde.

Udbytteafkastet måler det årlige udbytte, som en virksomhed udbetaler baseret på aktiekursen. En virksomhed med et højt udbytte foretrækkes af visse investorer, fordi dette giver dem en regelmæssig indkomst. I modsætning til investorerne, så fokuserer de handlende typisk ikke på udbytte, fordi de snarere er interesserede i kapitalgevinster. Fra og med september 2021 har TeamViewer ikke udbetalt noget udbytte til sine aktionærer.

TeamViewers cashflow

En virksomheds cashflow refererer til, hvordan kontanter og dets ækvivalenter strømmer ind og ud af en virksomhed. Dette registreres i cashflow-opgørelsen, som kan findes sammen med andre regnskaber i afsnittet "Finansielle oplysninger" i virksomhedens oplysninger på din mæglers hjemmeside eller hos ethvert andet finansielt rapporteringsfirma.

Cashflow-opgørelsen supplerer balancen og resultatopgørelsen ved at vise, hvor kontanterne kommer fra, og ikke mindst hvordan de bliver brugt. Det vigtigste element i cashflow-opgørelsen er det frie cashflow som viser, hvor stor en kontantbeholdning virksomheden har tilbage efter alle driftsomkostninger er blevet betalt, herunder kapitaludgifter til bygninger, maskineri og andre omkostninger. Dette fortæller investorerne, hvor mange kontanter virksomheden har til rådighed til at finansiere yderligere projekter, udbetale udbytte eller nedbringe sin gæld. Den følgende tabel viser, at TeamViewer havde omkring €198 millioner i frit cashflow.

Kilde: Yahoo! Finansiere

Hvorfor bør du købe TeamViewer-aktien?

TeamViewer-aktien har klaret sig dårligt siden juli 2020. Virksomheden har dog stadig et vist vækstpotentiale, da dets tjenester er meget vigtige i den moderne verden. Og nu hvor verden i stigende grad bevæger sig i retning af fjernarbejde, så bliver de tjenester som TeamViewer leverer ganske enkelt uvurderlige for virksomheder. Derudover foretager TeamViewer en række strategiske opkøb (f.eks. Ubimax og Xaleon) i sin jagt på større vækst.

Virksomheden indgår også aktivt i nye partnerskaber og skaber netværk. I marts 2021 underskrev virksomheden en 5-årig aftale med Manchester United Football Club om ikke blot at blive klubbens officielle sponsor, men også at klubben begynder at bruge dens teknologi til at drive den opsætning, såvel som integrere forholdet mellem holdet og fansene. Gennem klubbens enorme fanskare og netværk kan virksomheden nu nå ud til langt flere kunder og dermed forbedre salget.

Her er tre gode grunde til at købe TeamViewer-aktien:

 • TeamViewers produkter og tjenester er højt værdsat i den moderne verden
 • Virksomheden søger aktivt vækst
 • Aktien er billig (fra og med den 20. september 2021), hvilket kunne resultere i en vis sikkerhedsmargin

Ekspertråd i forhold til køb af TeamViewer-aktien

Dette er en potentiel vækstaktie i betragtning af vigtigheden af dens tjenester i dagens verden. Derudover handler aktien i øjeblikket (den 20. september 2021) mere end 49% under dens højeste kurs. Dermed kan aktien appellere til både vækstinvestorer og værdiinvestorer. Men uanset om du er en vækst- eller værdiinvestor, så skal du have et langsigtet perspektiv, når du køber aktien.
- Emmanuel Ekwomadu
Køb TeamViewer Aktier i dag!

5 ting som du skal overveje før du køber TeamViewer-aktien

Du skal overveje disse fem ting, før du køber en hvilken som helst aktie:

1. Forstå virksomheden

Som den berømte værdiinvestor Peter Lynch anbefalede, så er det en god idé at investere i virksomheder som du kender, og hvis produkter du allerede bruger - hvis muligt. Selvom dette til en vis grad er en god start, så er det dog ikke godt nok, hvis du ikke også overvejer visse grundlæggende faktorer, der kan fortælle dig noget om virksomhedens generelle økonomiske sundhed. Du er således nødt til at kende noget til virksomhedens forretningsmodel, hvordan den tjener sine penge, om dens omsætning vokser og meget mere.

2. Forstå de grundlæggende investeringsregler

Det er også vigtigt at forstå de grundlæggende aspekter forbundet med at investere før du investerer dine penge på markedet. Dette kan spare dig for at begå en masse dumme fejl og måske endda miste din kapital. Du skal vide hvordan du udfører ordrer korrekt, så du ikke ved et uheld kommer til at tage en større positions end du havde tænkt dig. Du skal også lære pengestyring, risikostyring og diversificering som måder til at minimere din risiko.

3. Vælg din mægler med omhu 

Der er et par faktorer, som du skal overveje før du vælger en mægler. Nogle af disse inkluderer de lovgivningsmæssige rammer, handelsgebyrer, lette indbetalinger og udbetalinger, handelsplatforme og apps, kundeservice, understøttede ordretyper (marked, limit, stop og efterfølgende stop) og ikke mindst de tilgængelige aktier. De lovgivningsmæssige rammer er den vigtigste faktor at overveje, og især i dit bopælsland. Dette vil gøre det mindre sandsynligt at du mister dine penge, hvis mægleren skulle gå konkurs, hvis der findes en eller anden kompensationsordning i dit land, såsom f.eks. Storbritanniens kompensationsordning for finansielle tjenesteydelser (FSCS).

4. Beslut dig for, hvor mange penge du ønsker at investere for

Du skal nu beslutte dig for, hvor meget du ønsker at investere og hvordan du vil fordele disse midler til hver eneste aktie. Overvej også, hvordan du rent faktisk vil købe aktierne: ønsker du f.eks. at investere et større engangsbeløb eller snarere bruge en metode, hvor du beregner omkostningerne i dollar og så gradvist forøger dine investeringer?

En ting mere. Alt kan ske på markedet og til enhver tid, så invester derfor kun et beløb, som du rent faktisk har råd til at tabe; men gør ikke dette til en grund til at blive ligeglad med at miste disse penge. Frem for alt skal du ikke investere med lånte midler (dvs. gearing), medmindre du virkelig forstår hvordan gearing fungerer.

5. Beslut dig for et mål for din investering

Det er dog ikke nok blot at købe de aktier du ønsker. Du skal også have et formål med din investering. Dette kunne være alt fra at din pensionsopsparing, spare penge op til dine børns universitetsuddannelser eller måske finansiere et eller andet spændende fremtidigt projekt. Uanset hvad dit mål er, så skal du altid planlægge, hvor længe du planlægger at holde på investeringen, og ikke mindst hvornår du planlægger at sælge. Du kunne f.eks. sælge, når prisen når et bestemt niveau, når virksomhedens fundamentale forhold er svage eller hvis du blot har brug for pengene.

Bundlinjen i forhold til køb af TeamViewer-aktien

TeamViewer er en tysk teknologivirksomhed, der tilbyder fjernadgang og supportsoftware. Virksomheden har enorme vækstudsigter, og du kan købe aktien via enhver børsmægler med adgang til Frankfurt-børsen.

Hvis du er klar til at investere i aktien lige nu, så skal du blot tilmelde dig en børsmæglers aktiehandelskonto, finde TeamViewer på listen over aktier på den pågældende platform og så afgive en ordre for at købe aktien.

Men hvis du ikke er klar til at investere lige nu, så kan du i stedet læse vores andre guides for at finde ud af mere om investering. Du kan også prøve dig frem med "papirhandel" ved at bruge en børsmæglers demokonto, så du i ro og mag kan vænne dig til platformen.

alternative bestande

Rolls-Royce logo
Rolls-Royce
RR
...
...
Disney logo
Disney
DIS
...
...
Credit Agricole logo
Credit Agricole
CRARF
...
...
Netflix logo
Netflix
NFLX
...
...
Unilever logo
Unilever
UL
...
...
renault logo
renault
RNSDF
...
...

Ofte Stillede Spørgsmål

 1. En "enhjørning" er et udtryk, der bruges i finansverdenen til at beskrive en privat virksomhed (der endnu ikke børsnoteret), der har en værdi på mindst en milliard amerikanske dollars. Venturekapitalister bruger begrebet til at angive værdien af en startup virksomhed. Et par eksempler på tidligere enhjørninger er Facebook, Airbnb og Robinhood.

 2. En markedsordre er en ordre om at købe eller sælge en aktie til den aktuelle og bedst tilgængelige pris på markedet. Mens en markedsordre garanterer øjeblikkelig udførelse, så garanterer den dog ikke en specifik pris. Denne ordretype anvendes, hvis du ønsker at din handel bliver udført med det samme.

 3. En limitordre er en ordre om at købe eller sælge en aktie, når prisen når en bestemt pris eller blot en bedre pris. Købs-limitordrer placeres under den aktuelle markedspris, og ordren udføres kun ved grænseprisen eller lavere. Salgs-limitordrer placeres over den aktuelle markedsordres pris, og udføres kun ved grænseprisen eller ved en højere pris.

 4. En stop-loss ordre placeres hos en mægler i forbindelse med at sælge eller købe en aktie, når prisen når et vist niveau i forhold til din position. Du kan bruge ordren til at begrænse dine tab, når markedet bevæger sig i den forkerte retning i dit fravær.

 5. Et trailing stop er en ordretype, som de handlende bruger til at fastlåse deres overskud eller begrænse deres tab, når markedet bevæger sig i en gunstig retning. Ordren bevæger sig sammen med kursen, når den bevæger sig i en gunstig retning, og når kursen vender, så forbliver den på det sidst nåede niveau for at fastlåse profitten eller begrænse tabet.

 6. En af hovedårsagerne til raserianfald hænger sammen med at investere over evne (at investere mere end du har råd til at tabe). Så for ikke at lide denne skæbne, så bær du altid kun investere det, som du har råd til at tabe, og ikke afsætte mere end en lille brøkdel af din kapital til hver eneste handel. En anden ting du kan gøre er altid at anvende en stop-loss ordre, så du ikke taber flere penge end du kan håndtere. Det er også en god idé at opbygge en diversificeret portefølje indeholdende en række forskellige aktiver: aktier, obligationer, råvarer m.m.